Δραστηριότητες

Ημερήσιες Εκδρομές

Εκδρομές Εξωτερικού

Οι Οδηγοί μας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

 

 

 

Δραστηριότητες

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τι μας κάνει ξεχωριστούς
Για περισσότερο από δυο δεκαετίες το Robinson Expeditions ανακαλύπτει, σχεδιάζει και υλοποιεί ταξίδια εναλλακτικού τουρισμού στο μεγαλύτερο φάσμα της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας. Παρόλο που είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε πληθώρα προγραμμάτων για δυναμικές διακοπές σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, η φιλοσοφία μας για υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες δεν έχει αλλάξει και αποτελεί την βάση πάνω στην οποία εργαζόμαστε.

 

Προορισμοί
Η επιλογή ενός προορισμού σε συνδυασμό με το πρόγραμμα του ταξιδιού είναι το κλειδί για επιτυχημένες διακοπές. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται σε μέρη που δεν έχουν αλλοιωθεί από τον μαζικό τουρισμό και που κρατάνε ακόμη τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους πιο επιθυμητούς ταξιδιωτικούς προορισμούς: τις τοπικές παραδόσεις, την παραδοσιακή κουζίνα και την ζεστή φιλοξενία σε συνδυασμό με την μοναδική ελληνική φύση.
Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να "αιχμαλωτίζουν" τα καλύτερα και πιο ουσιώδη από κάθε προορισμό. Ταξιδεύουμε πάντα με συνοδεία ενός οδηγού βουνού και ξεναγού ανάλογα με το πρόγραμμα, σε μικρά γκρουπ, μένουμε στα πιο ιδιαίτερα μικρά ξενοδοχεία και είμαστε εκεί για να σας δείξουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας.

Προσωπικό
Το προσωπικό μας περιλαμβάνει ειδικευμένους οδηγούς βουνού και αρχηγούς (trekking leaders) με πολύχρονη ορειβατική εμπειρία και συμμετοχές σε αποστολές στα Ιμαλάια, αναρριχήσεις στις
λπεις και πολλές άλλες αναρριχήσεις για πρώτη φορά στα Ελληνικά βουνά, ανθρώπους με ενδιαφέροντα και γνώσεις για την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, την αρχιτεκτονική, τη γεωλογία, την ιστορία και τις παραδόσεις.

Διαλέγοντας το κατάλληλο ταξίδι / Βαθμοί Δυσκολίας

 

 

 

 

 

 

www.orionet.gr

Copyright  © ROBINSON EXPEDITIONS OUTDOOR ACTIVITIES - All rights reserved