Δραστηριότητες

Ημερήσιες Εκδρομές

Εκδρομές Εξωτερικού

Οι Οδηγοί μας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

 

 

 

Αρχική

 
 

Αγαπητοί ταξιδιώτες,
Ανέκαθεν απολάμβανα την καλή περιπέτεια με σεβασμό προς τη φύση και τις τοπικές παραδόσεις. Η σκέψη να δημιουργήσω ένα τρόπο για να μοιραστώ αυτό το συναίσθημα με ανθρώπους από όλο το κόσμο ήταν όνειρο ζωής, αλλά ήταν το 1982 που κατάφερα να ιδρύσω το Robinson Expeditions. Από τότε, η κεντρική μας ιδέα, να δείξουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο κοντά στη φύση με όλα τα θαύματα της και με σεβασμό προς τον Ελληνικό πολιτισμό, δεν άλλαξε.

Από τις αρχές της ίδρυσης της εταιρίας συνεργαζόμαστε με γραφεία του εξωτερικού που ειδικεύονται στον εναλλακτικό τουρισμό και απευθύνονται σε ταξιδιώτες και ανθρώπους που ο σύγχρονος τρόπος ζωής τους ωθεί στο να διαλέξουν διακοπές όπου θα έρθουν σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον, τις παραδόσεις και την χαρά της περιπέτειας.

Είμαι περήφανος να σας παρουσιάσω τις προσπάθειες μας όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσουμε τα ιδανικά μας και το υψηλό μας επίπεδο παροχών, με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε αυτούς που βλέπουν με διαφορετικό τρόπο τη ζωή.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω προσωπικά και να σας δείξω τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κωνσταντίνος Βασιλείου

 
 

 

 

Οι Συνεργάτες μας

 

 

 

 

www.orionet.gr

Copyright  © ROBINSON EXPEDITIONS OUTDOOR ACTIVITIES - All rights reserved